Entreekaarten

Een entreekaart kost € 25 per persoon. De volledige opbrengst hiervan is bestemd voor het adoptieplan luchtboogbeelden. De kosten zijn € 5.000 per luchtboogbeeld, per 200 bezoekers wordt er dus één luchtboogbeeld door de bezoekers geadopteerd.

Tijdens deze feestelijke avond trekt de notaris per 200 bezoekers een adoptant via het nummer op de entreekaart. Deze adoptant krijgt een certificaat van de adoptie van een luchtboogbeeld en wordt betrokken bij de productie en plaatsing ervan.

Voor Arnhemse ondernemers is dit evenement een mooie kans om relaties uit te nodigen voor een gezellige avond en ze gelijk kennis te laten maken met De Eusebius, Arnhems icoon. Of denk aan een leuk bedrijfsuitje met uw medewerkers. U steunt hiermee direct het doel van de avond.

Op deze avond worden er muntjes verkocht á €2,50. Hiermee kunt u bij alle stands betalen voor hapjes, drankjes en belevingen. Wij hebben gekozen om niet met cash te gaan werken deze avond, CCV zorgt voor voldoende pinapparaten. U kunt eventueel een factuur krijgen van uw besteding.

De organisatie verwacht veel bezoekers, maar er is een maximum van 1.200 kaarten die we kunnen verkopen. Dus wees er snel bij!

Koop hier uw tickets online

Verkoop­adressen:

De entreekaarten kunt u ook kopen aan de kassa bij de ingang van de Eusebius of op de volgende voorverkoopadressen:

met dank aan onze
sponsoren